PROMOSI | SOSIAL
Jom Infaq Bantuan Ramadhan 2021 - Perasmian Pejabat Baharu PEKA JB
  • PERTUBUHAN KEBAJIKAN KOMUNITI ASNAF JOHOR BAHRU (PEKA JB)
  • 11/10/2021
  • 96

11 APRIL 2021 (AHAD)


Program hasil kerjasama antara pihak ROS selaku wakil Jabatan Kerajaan dan Yayasan Raja Zarith Sofea serta Pegawai Kerajaan, Ahli Majlis JKPZ, Ketua Kampung, Wakil - wakil NGO, Syarikat Korporat, Usahawan, Guru-guru dan Masyarakat setempat.


Majlis tersebut dirasmikan oleh Ketua Pengarah ROS iaitu YBrs. Tuan Haji Jasri Bin Kasim. Seramai 100 Keluarga mendapat bantuan berbentuk barangan asas ketika Pandemik di Bulan Ramadhan. Bantuan tersebut diberikan kepada semua kaum tidak kira agama dan kaum. Amanat juga diberikan oleh KP ROS mengenai peranan NGO kepada masyarakat dimana ada masyarakat yang tidak tahu peranan sesebuah NGO iaitu Badan Bukan Kerajaan. Terima Kasih atas pihak penganjuran iaitu Pihak Pertubuhan Kebajikan Komuniti Asnaf Johor Bahru @PEKA JB berjaya menyatupadukan semua kaum tidak kira agama dan bangsa. Syabas PEKA JB!.Chat Bersama ROS
Chatbot JPPM

Hai, Saya ROS, Chatbot JPPM. Anda boleh bertanya apa-apa perkara mengenai JPPM dan saya akan cuba mendapatkan jawapan dari gedung ilmu atas talian.

Hi, Saya Admin JPPM. Saya sedia chat dengan anda secara terus. Bagaimana saya boleh membantu anda?

Masukan carian anda..