PROMOSI | KEBAJIKAN
Jom Infaq Bantuan Ramadhan 2021 - FLAF OFF Peserta Konvoi 4x4
  • PERTUBUHAN KEBAJIKAN KOMUNITI ASNAF JOHOR BAHRU (PEKA JB)
  • 11/10/2021
  • 56

10 APRIL 2021 (SABTU


Program hasil kerjasama antara pihak ROS selaku wakil Jabatan Kerajaan dan Yayasan Raja Zarith Sofea serta pegawai kerajaan, Yayasan Pasir Gudang, Ahli Majlis JKPZ, Ketua Kampung, Wakil - wakil NGO, Syarikat Korporat, Usahawan, Guru-guru dan Masyarakat setempat.


Majlis Flag Off tersebut dirasmikan oleh Pengerusi Yayasan Pasir Gudang Mantan MB Johor. Seramai 100 Keluarga mendapat bantuan berbentuk barangan asas ketika Pandemik di Bulan Ramadhan. Bantuan tersebut diberikan kepada semua kaum tidak kira agama dan kaum. Ucapan juga diberikan oleh YBhg. Datuk Seri Hj. Khaled Nordin selaku Pengerusi Yayasan Pasir Gudang mengenai peranan NGO kepada masyarakat dimana ada masyarakat yang tidak tahu peranan sesebuah NGO iaitu Badan Bukan Kerajaan. Terima Kasih atas pihak penganjuran iaitu Pihak Pertubuhan Kebajikan Komuniti Asnaf Johor Bahru @PEKA JB berjaya menyatupadukan semua kaum tidak kira agama dan bangsa. Syabas PEKA JB!.


TUNJUKKAN KURANG
Chat Bersama ROS
Chatbot JPPM

Hai, Saya ROS, Chatbot JPPM. Anda boleh bertanya apa-apa perkara mengenai JPPM dan saya akan cuba mendapatkan jawapan dari gedung ilmu atas talian.

Hi, Saya Admin JPPM. Saya sedia chat dengan anda secara terus. Bagaimana saya boleh membantu anda?

Masukan carian anda..